Elliot Wave Online Training

Elliot Wave Online Training

PENING ARAH MARKET FOREX? MASUK SELL DIA TERBANG , MASUK BUY DI JATUH MACAM TAKDE NYAWA? 


Kalau anda pening maksudnya anda masih lagi tak tahu pasal Elliott Wave, dan kalau anda pernah belajar, mungkin ada masih terlepas pandang. 


Sebelum saya teruskan, elok anda kenali saya dulu. 


Saya berkhidmat di salah sebuah bank hampir 20 tahun, dan terlibat dalam Bursa, dan menganalisa untuk komodoti setiap hari sebagai salah satu kerja saya.  


Dalam trading, saya banyak fokuskan kepada teknikal analisa dan apa saya dapati, Elliott Wave ialah salah satu teknikal yang saya berpuas hati dan gunakan untuk tahu arah market. 


Saya gunakan Ellliot Wave untuk tentukan arah market ke mana nak pergi sebelum market itu bergerak. Dan ini saya kongsikan dalam Channel dan grup telegram saya.  


Saya juga membimbing membantu ramai trader yang follow saya di grup telegram, dan so far mereka juga profitable. 


CERTIFIED ELLIOTT WAVE ANALYST 


Beberapa tahun lepas saya juga berjaya dapatkan pensijilan antarabangsa Elliot Wave, Ini dikenali sebagai CEWA.


Program ini amat panjang masanya dan melibatkan sumber tenaga, kewangan, dan masa yang tinggi. Sebab itu hanya 8 sahaja dalam dunia ini dapat pengiktirafan CEWA ini. 


Anda boleh check secara Real-Time melalui link bawah ini.  


Sejak saya bimbing hampir 1000 orang dalam grup telegram personal, saya dapati amat penting untuk anda masuk dalam bimbingan yang tersusun.


Antara perkara penting anda perlu mahir dalam Elliott Wave secara utama ialah: 


  1. Faham bagaimana penggunaan Trendline dalam Elliot Wave, ini penting supaya anda dapat agak pergerakan dengan jelas dan berkesan untuk anda trade bukan teori semata. 
  2. Tahu bagaimana untuk mulakan Count Wave dan apa yang membuatkan sesuatu Wave itu Valid dan tidak valid. 
  3. Bagaimana untuk cari ruang entri dan exit menggunakan Fibonacci Elliot Wave. 


Semua ini saya akan kongsikan pada anda dari tak tahu apa apa hingga boleh trade guna Elliot Wave. 


Kelas ini saya jalankan secara atas talian, jadi anda tidak ada masalah langsung dari segi jarak, tambahan kos, dan masa anda . 


Saya memperkenalkan kelas Elliott Wave Online Training (EWOT). 



So siapa yang sesuai untuk kelas EWOT ini? 


  1. Ini sesuai untuk orang yang Zero, maksudnya anda masih baru dengan Forex, jadi kalau belajar ini awal akan bantu anda short term dan long term memahami market, akan ada unfair advantage nanti!
  2. Anda yang pening dengan arah market, selalu masuk je salah arah. Masuk buy dia jatuh, masuk sell dia naik. Dengan EW anda akan jelas market berada dalam wave mana, jadi anda dapat kurangkan silly mistake dan increase anda punya profit. 
  3. Anda yang dah lama, nak tambah kekuatan pada teknik sedia ada anda untuk tingkatkan risiko trading dengan lebih selamat dan lebih tinggi reward!


Bagaimana kelas EWOT ini dijalankan? 


  1. Kelas ini dijalankan 100% online menggunakan link private dalam grup Facebook khas, anda akan belajar selama 3 hari berturut-turut selama 2 jam sehari. 
  2. Uniknya pembelajaran cara ini ialah, anda belajar anda buat, setiap kali kelas anda akan diberi tugasan, anda buat dan akan tambah kefahaman dan keyakinan. 
  3. Selepas kelas anda akan diberikan support live dalam telegram dan grup FB, jadi ini akan jadi long term pembelajaran sehingga anda faham. 


Jadi Bila Kelas EWOT dijalankan. 


Kelas ini akan berlangsung pada 


2 Jun hingga 4 Jun , bermula jam 10.30pm - 12.30am setiap hari. 

Pada 4 Jun kita akan buat live market analysis dan trading bersama sama. 



BERAPA PELABURAN ILMU ANDA? 


Untuk 3 hari yang padat anda hanya perlu laburkan RM1000 (strike) , RM300 sahaja. Dan maksimum hanya 20 peserta sahaja satu masa. 


Sekarang ini sudah ada yang daftar , jadi cepat jadi terawal sebelum terlepas. 






Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Elliot Wave Online Training Batch 2
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel salam@geroazrul.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
Penama12420000237100
No. AkaunGero Azrul Marketing
Buka CIMB Clicks  
PenamaGero Azrul Marketing
No. Akaun562441103849
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN